Maak je podcast samen met BLCKBRD

Idee

Heb je een tof idee voor een podcast? Dan kunnen we die samen gaan maken. Ik denk graag kritisch mee, al ben ik eigenlijk van de muziek en techniek. Als je echt hulp bij het schrijven, interviewen of redactie nodig hebt schakelen we een professional uit mijn netwerk in.

Opname

De opnames kunnen op allerlei manieren plaatsvinden. Zit je met je gasten rondom een tafel? Doe je interviews op straat of bij iemand thuis?  Maak je gebruik van voice-over of niet? Elke situatie vraagt om andere technische oplossingen, en BLCKBRD kan je die bieden.

Muziek

Muziek en sound design bepalen in grote mate de sfeer en toon van je verhaal. Als componist en producer heb ik veel ervaring in het omzetten van idee naar muziek. Van een catchy leader tot underscores (achtergrond) en bumpertjes. En als er iets moet worden aangepast of bijgemaakt doe ik dat ‘on the fly’: ideaal!

Post productie

In de montage wordt het verhaal gemaakt. Hier kunnen we zo creatief zijn als je maar wilt. De muziek en sound design spelen hier een grote rol, maar ook het script. De eindmix is de technische finishing touch. Vervolgens zoeken we ook de beste manier van distributie voor jouw podcast.